I år är det ingen vanlig sommar, och därför satsar Destination Falkenberg ännu mer på Falkenbergs värdskap. I sommar har du möjlighet att träffa våra sommarvärdar som med ett härligt leende kan guida Falkenbergs besökare och invånare i rätt riktning, ge dem inspiration, information, ett fantastiskt värdskap och service med det lilla extra. Sommarvärdarna kommer att vara mobila och finnas på bland annat Skrea strand, Olofsbo strand, Vallarna och andra ställen där mycket människor rör sig.

Var finns sommarvärdarna

Under vecka 28-33 kommer våra sommarvärdar att finnas på Mårtensonska torpet mellan kl. 10-16. Utöver Skrea strand kommer sommarvärdarna även att röra sig på platser där det är mycket folk i rörelse. Dagar då solen skiner hittar ni dem på våra större stränder t.ex. Skrea Strand, Ugglarp och Olofsbo Strand, är vädret lite sämre kan man hitta dem på Vallarna eller i centrum.

 På Mårtensonska torpet kommer det även att finnas en turistinformation i miniformat. Här kan du träffa våra sommarvärdar, hämta en pocketbok i vårt sommarbibliotek eller bara sitta och chilla en stund.

Sommarvärdarna finns för att tipsa, hjälpa, informera och skapa trygghet i sommar.

Fritidsbanken sommarspecial

Fritidsbanken är en plats där du kan låna sport- och fritidsutrustning kostnadsfritt, precis som ett bibliotek. Syftet är att uppmuntra alla – barn, ungdomar, vuxna och seniorer till en aktiv fritid. I sommar kommer fritidsbanken att finnas på Mårtensonska torpet ihop med våra sommarvärdar. Det kommer finnas möjlighet att låna bland annat; bollar, saker för vattenlek, skateboards, inlines, metspö, kickbikes, snorkel, cyklop, simfötter, frisbees, seglarvästar. Alla får låna, allt är gratis. Smart återbruk

Saker kan hämtas och lämnas mellan kl. 10-16 alla dagar i veckan. Endast endags lån av saker på Mårtensonska torpet.