Turistinformation

Falkenbergs turistinformation är en turistinformation för besökare och invånare Runt om i Sverige ser vi turistbyråer som stänger. I många fall med hänvisning till svikande fysiska besökssiffror och nya digitala möjligheter. I Falkenberg är vi dock övertygade om att vi kan utveckla digitala möjligheter samtidigt som vi erbjuder ett bra värdskap. Falkenbergs Turistinformation hittar du i huvudentrén i kunskap- och kulturcentrumet Argus. Genom att finnas i Argus når vi nu människor som inte tänker på att besöka turistinformationen i sin egen stad. De får möjlighet att inspireras till att upptäcka mer av Falkenberg.

Argus turinfo
Fegensjön

Turistinformationen i Fegen

Sommartid kan du besöka turistinformationen i Fegen. Här får du tips på fantastiska naturupplevelser, bekväma boenden och smarriga matställen. För att du inte ska missa något av de upplevelser som finns i Fegen finns en turistinformation som har öppet varje dag under sommaren. Kom in och hämta en karta över området eller prata med den hjälpsamma personalen. För att övernatta på någon av lägerplatserna som finns i Fegenområdet så behöver du köpa lägerkuponger. De kan du till exempel köpa i Fegenkiosken. Välkommen till Fegen!

Turistinformation på Gekås i Ullared

Är du på shoppingrunda inne i varuhuset Gekås Ullared? Titta då förbi turistinformationen på restaurang-planet så ger vi dig tips på upplevelser i Halland som du inte får missa. Förutom tips från vår personal kan du ta broschyrer, använda smartboarden eller inspireras av Halland genom VR-glasögon.

 

 

 

 

 

Turistinformation Gekas