Evenemangslots

I Falkenberg har vi lång erfarenhet av att arrangera både små och stora evenemang. Destination Falkenbergs evenemangslots finns till för att underlätta arbetet för dig som arrangör genom erfarenhet, kunskap och råd om evenemang i Falkenberg. Vår ambition är att arbeta för hållbara evenemang som skapar positiva upplevelser för besökarna. Har du frågor kring tillståndsansökan eller är i behov av idéer på lämpliga platser för ditt evenemang? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Evenemangshandbok

Evenemangshandboken

Tillsammans med dig som arrangör vill vi skapa fler minnesvärda upplevelser. Därför är det viktigt för oss att alltid kunna erbjuda de rätta förutsättningarna för varje enskilt evenemang. I denna handbok har vi samlat viktig information om lämpliga evenemangsplatser, relevanta tillstånd, kontaktpersoner och annat som kan vara bra att tänka på för att skapa ett lyckat evenemang. Kontakta oss gärna om du saknar någon information eller har några frågor. Evenemangshandbok_WEB (2)

Biljettförsäljning

Via Falkenbergs Turistinformation kan du få hjälp med marknadsföring och biljettförsäljning för ditt evenemang. Falkenbergs Turistinformation är det självklara biljettkontoret för både invånare och besökare. Här säljs runt 60 000 biljetter årligen. Turistinformationen har en hög tillgänglighet och håller öppet alla dagar under högsäsong. Här finns lång erfarenhet av biljettförsäljning och ett effektivt biljettsystem.

Sälja biljetter
Marknadsföring

Marknadsföring

När du väljer att sälja dina biljetter via turistinformationen hjälper vi självklart dig att marknadsföra ditt event. Turistinformationen marknadsför evenemang via hemsida, i trycksaker, på affischer och digitala tavlor samt via Facebook. Du som arrangör kan även lägga ut reklamblad och flyers inne i butiken som ligger i centrala Falkenberg. Evenemangskalendern på falkenberg.se är en viktig marknadsföringskanal där ambitionen är att alla Falkenbergs publika evenemang ska vara med.